Vores partnere

Hvem er ASV?

Aarhus Studenternes Volleyballforening (ASV) har høje sportslige ambitioner. Vi er en klub med et unikt fællesskab, og en masse ildsjæle, der hver dag arbejder hårdt for at sikre et udviklende, ambitiøst og interessant trænings- og foreningsmiljø for spillere på alle niveauer. Fordi vi har et unikt sammenhold og miljø, blev ASV i 2023 hædret med Idrættens Frivilligpris.


Som partner i ASV, bliver I en del af Danmarks største og ældste volleyballklub. Vores mange medlemmer spiller volley på alle niveauer - lige fra intro og ungdom til elite i ligaen for begge køn.


Vi har ambitioner om at bringe den aarhusianske volleyballscene op på næste niveau, og udvikle de nye store volleytalenter samtidig med at vi styrker bredden i hele klubben.

Hvorfor blive partner i ASV?

Som en del af vores partnerskabs program får I mulighed for, at deltage i flere netværksmøder, hvor I kan møde vores andre partnere og lære mere om vores forening. I er også velkomne til at bygge et medarbejderarrangement op omkring en ligakamp, hvor vi kan give jer gratis entré.


Brandingmæssigt findes mange muligheder, fx bannere og roll-ups i hallen eller deling via vores sociale medier. Hvis I har en god idé, laver vi fx gerne en sjov Instagram-video, hvor vi sammen finder ud af at inkorporere jeres virksomhed. Det er også muligt at få trykt logo på spillertrøjer, opvarmningstrøjer osv.

Vi kan tilbyde jer eksponering og markedsføring til vores medlemmer/fans og andre samarbejdspartnere gennem vores sociale medier, hjemmeside og events.

At støtte op om os som klub og sport, giver mange fordele i brandingen af jeres virksomhed:

  • Værdier: Ved at støtte ASV vil I blive associeret med værdier som sundhed, motion, demokrati, teamwork og engagement.
  • Branding: Ved at støtte en lokal sportsklub kan I styrke jeres branding og forankring i lokalsamfundet, og skabe synlighed og opmærksomhed omkring jeres virksomhed.
  • CSR: I kan bruge jeres støtte til ASV som en del af jeres Corporate Social Responsibility-strategi, der signalerer socialt ansvar og engagement i samfundet.
  • Synlighed: Ved at støtte ASV kan I opnå synlighed og eksponering i forbindelse med klubbens arrangementer og begivenheder, og nå ud til en relevant og engageret målgruppe.


Klub Sportowy Rudziniec

Klub Sportowy Rudziniec (KSR) er ASV's venskabsklub fra 2023. Samarbejdet med KSR betyder, at ASV får mulighed for at arbejde sammen med KSR om talentudvikling, afvikling af camps i Polen og Danmark, sponsorstrategi, sociale medier og meget mere. 


KSR er en forholdsvis ung klub, der er etableret i 2015 af unge mennesker, der ønsker at sætte sundhed, fysisk udfoldelse og en sund livsstil på dagsordenen. Her spiller volleyball en stor rolle, fordi dette kombinerer vigtige aspekter som gavner vores fysiske og mentale helbred fx ved at holde formen ved lige og at indgå i et fællesskab.


I 2022 blev KSR Master of Silesia, og rykkede dermed op i den polske 2. liga. KSR rækker ud efter mere succes, og er ikke bange for at prøve nye muligheder.


Nu hvor KSR og ASV har startet et partnerskab, vil vi indgå i træningsfælleskaber, organisere events sammen og udveksle erfaringer og læringer med hinanden. Især i arbejdet med ungdommen og udviklingen af nye talenter har KSR mange erfaringer, og her kan samarbejdet blive et stort aktiv for ASV. 


Vi ser frem til hvad fremtiden bringer med KSR som en vital partner for ASV.Macron

Macron er ASV's tøjpartner fra sæsonen 2023/24.


Med Macron får du lækkert og moderigtigt sportswear, og det bedste af det hele er, at Macron giver ASV'ere 25 % rabat og samtidig støtter ASV med provision for hvert salg gennem ASV-shoppen.


Opnå din rabat sådan her:


  1. Opret en bruger i ASV-shoppen - brug VIP-koden MACRONASV, din e-mailadresse og lav din egen adgangskode.
  2. Log ind med din bruger her.
  3. Shop løs i ASV-shoppen og på resten af Macrons webshop med 25 % rabat.


Aarhus Malerforretning

Aarhus Malerforretning ApS er et erfarent malerfirma i Aarhus.


Gennem mere end 15 år har de udført indendørs og udendørs malerarbejde i den bedste kvalitet for mange forskellige typer kunder i Aarhus, Risskov og andre steder i Danmark

S Marketing & Event

S Marketing & Event er et full service eventbureau. Deres filosofi er, at gøre events så simple og velfungerende som muligt for kunderne, således at de ikke bruger en masse kostbar tid på noget, som S Marketing & Event er ret dygtige til.

S Marketing & Events aktiviteter er mange og forskellige, fra intime firmafester til flere dages seminarer. De er med hele vejen, uanset om arrangementet er til 100 eller 1.000 mennesker.

Hejredalsparken

I Hejredalsparken kan du vælge mellem moderniserede 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der alle har opvaskemaskine og altan med sol det meste af dagen. 


Området består i alt af syv boligejendomme, der blev bygget i midten af 60’erne. Halvdelen af lejlighederne er ejerlejligheder, mens resten er private udlejningslejligheder. Alle boligerne bliver udlejet i god stand.


Har du brug for en lejlighed i Aarhus? ASV har et samarbejde med Hejredalsparken, hvor du kan spare 2.000 kr. på første måneds husleje. Hvis du skriver under på en lejekontrakt med Hejredalsparken, så skriv til os på kasserer@asv.dk, så sørger vi for at du får en reduktion i første måneds husleje.

Fysioterapi og Performance

Fysioterapi & Performance er en sportsfysioterapiklinik, der giver mulighed for at få professionel og kompetent diagnosticering og behandling  med fokus på at forløbet tilgodeser dit hverdagsliv.


Fysioterapi & Performance består af Emil og Helena.

Helena har en bachelor i fysioterapi og er uddannet akupunktør. Hun har 2 års erfaring fra Fredericia Håndbolds herreligahold, som i sidste sæson fik bronze. Helena er i gang med uddannelse til sportsfysioterapeut. Hun arbejder til daglig på privatklinik i Auning.

Emil har en bachelor i fysioterapi og har 3 års erfaring fra KIF og AGF fodbold. Han er også uddannet akupunktør og i gang med sin uddannelse i sportsmedicinsk fysioterapi. Emil arbejder til hverdag på privatklinik i Højbjerg. 


Fysioterapi & Performance tilbyder 33 % rabat på alle behandlinger til alle, der henvises fra ASV uanset om man er medlem er klubben eller ej. Nævn blot samarbejdet med ASV når du kommer til din behandling.


Fysioterapi & Performance kan altid kontaktes via:

Mail: kontakt@fysioterapiogperformance.dk

Sms: 22357323

Instagram: FysioterapiogPerformance

Booking af tider: system.easypractice.net/book/fysioterapi-og-performance-1

OK

OK er et dansk energiselskab, der støtter lokalsporten.

Med OK appen kan du støtte ASV, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte ASV – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores ASV med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får ASV en ekstra bonus på 200 kr. 

Hvis du vil støtte os, så husk at vi i OK-regi hedder ASV - Aarhus Studenternes Volleyballklub :-)

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Indtil 31. maj 2024 giver OK 10 øre pr. liter, hvis du tanker med appen. Se mere om hvordan du gør her: www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/stoet-sporten

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Aarhus Studenternes Volleyballklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til ASV. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vejle Brand Forsikring

Få et forsikringstilbud og støt ASV med 300 kr.


ASV har indgået en aftale med Vejle Brand g/s forsikring, som med en lille indsats fra din side kan give os flere penge i klubkassen, og samtidig kan du måske selv spare nogle penge


Det er en aftale, som alle kan få noget godt ud af. Du får et godt forsikringstilbud, klubben får penge i kassen og Vejle Brand forsikring kan måske få flere kunder.


Aftalen med Vejle Brand går i al sin enkelthed ud på, at vi opfordrer dig, din familie, naboer og venner til at bede om en gennemgang af dine forsikringer hos Vejle Brand forsikring. Det tager ikke lang tid, og det er en stor hjælp for ASV.

Det eneste, du risikerer er, at du kan få et bedre forsikringstilbud end det, du har i forvejen. Tilbuddet til dig er nemlig helt uforpligtende


Når du beder om et tilbud, får ASV automatisk kr. 300,- klubben uanset om du takker ja eller nej til forsikringstilbuddet. Skulle tilbuddet være så godt, at du ender med at sige ja tak til forsikringerne, støtter Vejle Brand forsikring os med yderligere kr. 300


Hvis du gerne vil støtte op om aftalen skal du blot følge dette link, hvor du udfylder formularen og skriver, hvornår det passer dig at blive kontaktet af Vejle Brand.


www.vejlebrand.dk/kampagner/asv-volley/


Vejle Brand forsikring er ejet af sine kunder. Derfor skal de ikke tjene penge på kunderne, men de er sat i verden for at skabe de bedste dækninger og priser til kunderne.


Savværket

Hos Savværket er der plads til store oplevelser. Savværket skaber rammerne om dit næste event, og med plads til 1.200 spisende gæster, er de leveringsdygtige i alt, hvad hjertet begærer.


Savværket har mere end 15 års erfaring indenfor eventplanlægning og kan garantere dig en fantastisk oplevelse i nye spændende rammer.


Savværket er behjælpelige med alt til dit næste event, uanset om det er borde og stole, service, mad og drikkevarer, musik og scene, dekoration, personale, shuttle-bus eller oprydning, så står de klar.

Tente

Tente producerer hjul til hele verden og har gjort det i 90 år. 

Med hjul fra Tente køber du større mobilitet og derved forbedrede arbejdsbetingelser og en højere livskvalitet.

Amalielund Mad

Amalielund Mad byder på et bredt udvalg af menuer, a la carte retter, tapasanretninger, årstidsbestemte gourmetmiddage og eksotiske og utraditionelle buffeter. Serveret i deres restaurant hos Horsens Golfklub, som “Hent selv – Nyd derhjemme” eller anrettet og leveret dér, hvor dit arrangement skal holdes.

Hasselager Fysioterapi

Har du smerter i kroppen eller en skade, der gør, at du ikke kan det du gerne vil, så kan Sune fra Hasselager Fysioterapi, der er en højt specialiseret fysioterapeut, hjælpe dig.


Hos Hasselager Fysioterapi kan du få tider når det passer dig. De tilbyder altid akutte tider og derudover har klinikken aftenåbent. Sune har over 20 års erfaring med diagnostik, genoptræning og behandling af smerter fra muskler og led. Derfor kan du altid trygt bestille en tid i klinikken.


Hos Hasselager Fysioterapi får du 25 % som ASV-medlem. Notér dette, når du booker en tid, og vis blot dit medlemskort via Holdsports app, når du ankommer til behandlingen.

DABBA

DABBA leverer klimavenlige frokost- og kantineløsninger. DABBA er et smart valg i forhold til personlige frokostpræferencer, men det er også et koncept, som er gennemarbejdet rent bæredygtighedsmæssigt.

DABBA vil gerne udfordre og inspirere din måde at tænke frokostordning på.