ASV-shoppen

Her finder du alle de gode rabatter, fordele og tilbud, som du kan benytte dig af som ASV-medlem.

Med Macron får du lækkert og moderigtigt sportswear, og det bedste af det hele er, at Macron giver ASV'ere 25 % rabat og samtidig støtter ASV med provision for hvert salg gennem ASV-shoppen.


Opnå din rabat sådan her:

  1. Opret en bruger i ASV-shoppen - brug VIP-koden MACRONASV, din e-mailadresse og lav din egen adgangskode.
  2. Log ind med din bruger her.
  3. Shop løs i ASV-shoppen og på resten af Macrons webshop med 25 % rabat.OK er et dansk energiselskab, der støtter lokalsporten.

Med OK appen kan du støtte ASV, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte ASV – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores ASV med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får ASV en ekstra bonus på 200 kr. 

Hvis du vil støtte os, så husk at vi i OK-regi hedder ASV - Aarhus Studenternes Volleyballklub :-)

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Indtil 31. maj 2024 giver OK 10 øre pr. liter, hvis du tanker med appen. Se mere om hvordan du gør her: www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/stoet-sporten

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Aarhus Studenternes Volleyballklub nu. Og så sørger de for at ændre det.


Støt ekstra med OK El 

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til ASV. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.


I Hejredalsparken kan du vælge mellem moderniserede 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der alle har opvaskemaskine og altan med sol det meste af dagen. 

Området består i alt af syv boligejendomme, der blev bygget i midten af 60’erne. Halvdelen af lejlighederne er ejerlejligheder, mens resten er private udlejningslejligheder. Alle boligerne bliver udlejet i god stand.


Har du brug for en lejlighed i Aarhus? ASV har et samarbejde med Hejredalsparken, hvor du kan spare 2.000 kr. på første måneds husleje. Hvis du skriver under på en lejekontrakt med Hejredalsparken, så skriv til os på kasserer@asv.dk, så sørger vi for at du får en reduktion i første måneds husleje.

Har du smerter i kroppen eller en skade, der gør, at du ikke kan det du gerne vil, så kan Sune fra Hasselager Fysioterapi, der er en højt specialiseret fysioterapeut, hjælpe dig.


Hos Hasselager Fysioterapi kan du få tider når det passer dig. De tilbyder altid akutte tider og derudover har klinikken aftenåbent. Sune har over 20 års erfaring med diagnostik, genoptræning og behandling af smerter fra muskler og led. Derfor kan du altid trygt bestille en tid i klinikken.


Hos Hasselager Fysioterapi får du 25 % som ASV-medlem. Notér dette, når du booker en tid, og vis blot dit medlemskort via Holdsports app, når du ankommer til behandlingen.

Fysioterapi & Performance er en sportsfysioterapiklinik, der giver mulighed for at få professionel og kompetent diagnosticering og behandling  med fokus på at forløbet tilgodeser dit hverdagsliv.

Fysioterapi & Performance tilbyder 33 % rabat på alle behandlinger til alle, der henvises fra ASV uanset om man er medlem er klubben eller ej. Nævn blot samarbejdet med ASV når du kommer til din behandling.

Fysioterapi & Performance kan altid kontaktes via:

Mail: kontakt@fysioterapiogperformance.dk

Sms: 22357323

Instagram: FysioterapiogPerformance

Booking af tider: system.easypractice.net/book/fysioterapi-og-performance-1