Støttemedlem2017-08-07T14:36:17+02:00

STØTTEMEDLEM?

BLACK DOLPHINS

Kan du godt lide at se topvolley i hallen? Er slagsange, klap og bølgen en del af dine kernekompetencer? Og har du lyst til at være med til at støtte LigaVolley i Aarhus? Så er fanklubben Black Dolphins lige noget for dig!

Som medlem af fanklubben Black Dolphins får du fri entré til ALLE ligakampe for EVAs Liga Damer OG ASVs Liga Herrer i hele sæsonen 16/17 (normalpris 40kr. pr. kamp). Samtidig får du en lækker fan t-shirt, som vil være din indgangsbillet til kampene!

Et medlemskab for hele sæsonen koster kun 150kr. og kan købes lige her. Når du er registreret som medlem i Black Dolphins vil du modtage en email og få udleveret din fanklubtrøje til en af de kommende hjemmekampe. Alt overskud fra fanklubben går 100% til at forbedre fanoplevelsen i hallen, så du er med til at gøre det endnu sjovere at se Liga Volley i Aarhus. Derudover har medlemmer af Black Dolphins adgang til klubbens 3 fester.

ASV SUPPORTERS

Vil du være med til at støtte op om ASVs arbejde med fortsat at udvikle klubben og sporten som helhed? Kan du nikke genkendende til, at værdier i sporten som ”højde og bredde”, ”socialt og seriøst”, ”hygge og resultater” bør stå side om side og alle prioriteres? Så er et støttemedlemsskab i ASV lige noget for dig!

Som medlem bliver du løbende holdt opdateret om klubbens arbejde og holdenes flotte resultater. Ligeledes har du mulighed for at deltage i klubbens tre årlige fester; tre begivenheder, du absolut ikke ønsker at gå glip af!

Et medlemskab for hele sæsonen koster kun 50 kr. og kan købes lige her. Pengene går ubeskåret til udvikling og drift af klubben.

TILMELD DIG IDAG!
cheap replica rolex