Sponsorer2019-10-09T17:16:23+02:00

Hvorfor blive sponsor?

Du skal blive sponsor i ASV, hvis du vil støtte en klub, der arbejder hårdt for at sikre et givtigt trænings- og foreningsmiljø for spillere på alle niveauer.

Lidt om os

Vi er Aarhus Studenternes Volleyforening, og vi er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af over 300 medlemmer, primært studerende, fordelt på en masse forskellige niveauer med alt fra bredde-volley til top eliteplan.

Vi har hold i stort set alle mulige rækker på både dame- og herresiden. Størstedelen af vores klub bliver udgjort af bredde- og divisionsspillere. Derudover har vi eliteoverbygningen, ASV Elite, som udgør vores to Ligahold, et dame og et herre. Begge hold kæmper for hele tiden at komme et skridt længere op på placeringslisten, og vi har blod på tanden for at gøre det bedre og bedre for hver sæson, der går. Men for at dette kan lykkes, er vi nødt til at omstille vores konstellation fra at være semi-professionel til professionel – en proces, der tager tid og dedikation. Og derfor har vi behov for din hjælp for sponsor.

Volleyballen har i Aarhus store traditioner, og vores mål er at bringe byen tilbage til den storhedstid, den havde i start 00’erne. Vi er allerede på vej, og sammen kan vi løfte volleyball i Aarhus, så medaljerne igen kan sendes hertil.

Vores partnere

Sportsmaster Viby
Sportsmaster VibyHovedsponsor
ASV har netop indgået en firårig aftale med Sportsmaster i Viby. Aftalen betyder, at vi skifter spiller- og træningstøj fra Hummel til Kempa. Fire hold har allerede fået nyt og lækkert tøj i denne sæson, og alle klubbens hold vil få nyt tøj indenfor de næste tre sæsoner.
Thorkilds
ThorkildsHovedsponsor
Thorkilds er i år blevet sølvsponsor for ASV, så inden længe vil I kunne se dem printet på vores Liga Herrer og ikke mindst vil I kunne nyde en lækker ASV drink i deres bar. Vores nye samarbejdspartner tilbyder det perfekte sted at slutte en lørdag i hallen eller samles efter en sen torsdags træning.
Vinther & Lassen A/S
Vinther & Lassen A/SBronzesponsor
Tømrerfirmaet Vinther & Lassen A/S er i 2017 præsenteret som en af klubbens nye sponsorer. I mere end 100 år har Vinther & Lassen A/S været en seriøs og kompetent samarbejdspartner indenfor tømrer-, snedker-, og stilladsfaget.
Sct. Lukas Apotek
Sct. Lukas ApotekHoldsponsor - 2. division Damer
Det lokale apotek, Sct. Lukas Apotek har ydet et tøjsponsorat til 2. Division Damer, og deres navn er derfor at finde på disse søde piger.
Bandlokaler
BandlokalerPersonlig sponsor - Niels Heden Friis, Ligaherrer
Bandlokaler er, ligesom vores andre sponsorer beliggende lokalt i Århus. Virksomheden tilbyder øve-lokaler af høj kvalitet til bands, der mangler et sted at spille. Virksomheden styres af Thomas Heden Friis, og vi er i ASV meget taknemmelige for støtten.
Kempa
KempaTøjsponsor
Tøjbrandet Kempa er i sæsonen 2016/17 trådt ind i rollen som vores nye tøjsponsor og har allerede leveret nye spiller- og træneruniformer til flere af klubbens hold. Du vil derfor kunne se deres navn og lækre spillertøj, når diverse hold spiller kampe.
Dig?
Dig?Du kan blive sponsor
Vil du have en plads her? Så kontakt os på asv@asv.dk
Dig?
Dig?Du kan blive sponsor
Vil du have en plads her? Så kontakt os på asv@asv.dk

Hvad er dine muligheder som sponsor?

Overvejer du at indgå i et partnerskab med ASV eller ASV Elite og vil vide mere om mulighederne, så kan du læse vores sponsorkoncept her: asv-sponsorkoncept. Alle sponsorater er unikke, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller forespørgsler til muligheder for sponsorater.

Bliv sponsor i ASV

Har du interesse i at indgå i et partnerskab med ASV, så kontakt os endelig på enten asv@asv.dk eller giv et kald på 20 20 33 49.

Hvad siger vores sponsorer?

Vi i Sportmaster Viby er utrolig stolte af at få lov til at være en af ASV Volley samarbejdspartnere. Vi ser frem til et spændende og givtigt samarbejde for begge parter
Vi vil gøre vores bedste for at lave nogle attraktive og gode tilbud til klub og medlemmer, samt afvikle klubaftner hvor vi skaber tætte relationer til medlemmer og ledere.
cheap replica rolex