Sponsorer2020-05-09T11:39:17+02:00

Hvorfor blive sponsor?

Du skal blive sponsor i ASV, hvis du vil støtte en klub, der arbejder hårdt for at sikre et givtigt trænings- og foreningsmiljø for spillere på alle niveauer.

Lidt om os

Vi er Aarhus Studenternes Volleyforening, og vi er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af over 300 medlemmer, primært studerende, fordelt på en masse forskellige niveauer med alt fra bredde-volley til top eliteplan.

Vi har hold i alle rækker på både dame- og herresiden. Størstedelen af vores klub bliver udgjort af bredde- og divisionsspillere. Derudover har vi eliteoverbygningen, ASV Elite, som udgør vores to Ligahold, et dame og et herre. Begge hold kæmper for hele tiden at komme et skridt længere op på placeringslisten, og vi har blod på tanden for at gøre det bedre og bedre for hver sæson, der går. Men for at dette kan lykkes, er vi nødt til at omstille vores konstellation fra at være semi-professionel til professionel – en proces, der tager tid og dedikation. Og derfor har vi behov for din hjælp som sponsor.

Volleyballen har i Aarhus store traditioner, og vores mål er at bringe byen tilbage til den storhedstid, den havde i start 00’erne. Vi er allerede på vej, og sammen kan vi løfte volleyball i Aarhus, så medaljerne igen kan sendes hertil.

Vores partnere

Mikasa Danmark
Mikasa Danmark
Vi har indgået et samarbejde med Mikasa, som vi er rigtig stolte over og ser frem til at fastholde i mange år frem.
Dig?
Dig?Du kan blive sponsor
Vil du have en plads her? Så kontakt os på sponsor@asv.dk
Dig?
Dig?Du kan blive sponsor
Vil du have en plads her? Så kontakt os på sponsor@asv.dk
Dig?
Dig?Du kan blive sponsor
Vil du have en plads her? Så kontakt os på sponsor@asv.dk

Hvad er dine muligheder som sponsor?

Overvejer du at indgå i et partnerskab med ASV eller ASV Elite og vil vide mere om mulighederne, så kan du læse vores sponsorkoncept her:

Sponsormateriale

Alle sponsorater er unikke, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller forespørgsler til muligheder for sponsorater.

Bliv sponsor i ASV

Har du interesse i at indgå i et partnerskab med ASV, så kontakt os endelig på enten sponsor@asv.dk eller giv et kald på 28 96 80 20

Hvad siger vores sponsorer?

Vi i Sportmaster Viby er utrolig stolte af at få lov til at være en af ASV Volley samarbejdspartnere. Vi ser frem til et spændende og givtigt samarbejde for begge parter
Vi vil gøre vores bedste for at lave nogle attraktive og gode tilbud til klub og medlemmer, samt afvikle klubaftner hvor vi skaber tætte relationer til medlemmer og ledere.
cheap replica rolex