Sidecourt – din nye volleyball-TV udbyder

Volleyball TV

Nu er der gode nyheder til jer, der – ligesom os – ikke synes der vises nok volley på TV. Mikkel Pilegaard, Kristoffer Abell, Steffen Klenow og Peter Kildegaard har nemlig udviklet og introduceret deres nye initiativ, Sidecourt.

“Sidecourt er et brugerdrevent medie dedikeret til sport, der ikke vises på TV. Det vil sige, at klubber, hold og atleter har mulighed for at oprette kampe på Sidecourt, give information om kampen, uploade videoer og livestreame. Dermed kan brugere af Sidecourt følge med i sport, der ellers ikke ville være tilgængeligt. På den måde ønsker vi at støtte op om de mindre sportsmiljøer og give dem et værktøj til at promovere sig selv overfor sponsorer og interesserede. Ambitionen er, at vi kan være med til at skabe stærkere klubber, bedre atleter og et sted for interesserede at følge det hold de går op i.” Fortæller Peter Kildegaard.

Sidecourt er i øjeblikket dedikeret til den danske volleyliga, men håbet er, at også de lavere rækker kan få gavn af tjenesten. Peter fortsætter: “Udover volleyball – som jo er en stor personlig passion for os – har vi som mål at blive brugt i andre sportsgrene også – i Danmark og i udlandet. Derfor arbejder vi i øjeblikket på at udvikle produktet betydeligt gennem udvikling af applikationer til iOS og Android, samt scoreboard- og highlight-funktionalitet. Det er egentlig meget simpelt: vi ønsker at skabe en god løsning for sportsmiljøer, så vi lytter til vores brugere og ser, hvordan vi kan skabe en endnu bedre løsning og oplevelse for dem.”
I ASV bakker vi fuldt op om dette nye medie, der vil gøre det nemmere for os alle sammen at opleve gode volleyballkampe uden at være fysisk til stede i hallen. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med Sidecourt, og ellers skal vi helt sikkert nok sørge for at du får chancen igen! Allerede om en uge, lørdag den 28. januar 2017, hjælper vi Sidecourt med at få streamet vores to Liga hjemmekampe. Så hvis du ikke kan komme i hallen, så følg med på www.sidecourt.dk.

By |2017-01-21T10:40:08+00:0021. januar 2017|