Loading...

Jyllandsserie Damer 2 2017-08-01T12:59:43+00:00
Chris Kudahl Sørensen
Chris Kudahl SørensenHead Coach
TRÆNERERFARING
Indtil videre har jeg bare en enkelt sæson som Head Coach på M2 på CV’et.

SPILLERERFARING
Jeg har spillet to år, en sæson på Serie 1 og en sæson på Jyllandsserie, som i år er rykket op i Danmarksserien.

BEDSTE ASV MINDE
Entusiasmen og holdånden på vores hold sidste sæson, og det tydeligste eksempel på dette var stævnet i Hornsyld sidste sæson hvor vi i 3. sæt var 2 bolde fra at vinde den afgørende kamp og dermed alle 3 kampe den dag.

FRITIDSINTERESSER
En af mine interesser er kaffe – og ikke bare på den der ‘jeg har brug for meget kaffe for at holde mig vågen’ måde, men jeg eksperimenterer med at riste kaffen selv og brygge den på 1 million (rundet op til hele mio.) forskellige måder. Herudover laver jeg frivilligt kasserarbejde i ASV og EVA.

+45 20 68 36 69
Daniel Hvilsted
Daniel HvilstedAssistant Coach
TRÆNERERFARING
Jeg var træner, også sammen med Chris, for M2 sidste år, så helt nyt er det ikke.

SPILLERERFARING
Indtil videre har jeg spillet to sæsoner på Serie 1 og en sæson på Jyllandsserie.

BEDSTE ASV MINDE
Et af de gode minder er da vi sidste år fik ny træner på Jyllandsserie, det fungerede bare så godt! Og så selvfølgelig alle de gode fester!

FRITIDSINTERESSER
Jeg bruger meget tid på løb.

+45 20 68 66 08