Så går det løs igen!

I ASV vil vi gerne byde alle spillere, trænere, frivillige, fans, party crashers, nye medlemmer mfl. velkommen til sæsonen 2016/2017!

Fra næste uge starter træning og try outs for alvor på diverse hold, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang! Er du i tvivl om hvilket hold du hører til på – fordi du er ny i klubben, har fået blod på tanden til at prøve noget nyt, eller bare er lidt forvirret – vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde ud af det hurtigst muligt, så du kan komme i gang med træning. Er du ny i klubben eller har en ven/veninde, der er, så skriv til Simon Søndergaard, der i år har påtaget sig rollen som ansvarlig for nye spillere på mail nyspiller@asv.dk.

Der er på nuværende tidspunkt sat en masse spændende initiativer i gang i klubben, og der arbejdes på højtryk for at skabe de bedste rammer for en fed sæson. I løbet af august/september vil vores seje bestyrelse og andre frivillige komme rundt og sige hej på diverse hold. Men har man inden da nogle spørgsmål til, ja whatever, er man selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Vi opfordrer alle til at følge med på ASVs sociale medier (Facebook og Instagram), hvor al information – vigtig og mindre vigtig – vil være tilgængelig i løbet af sæsonen.

Vi håber at se jer alle – nye som gamle – til endnu et mega fedt år i ASV!

By |2016-11-29T13:11:57+00:0013. september 2016|