Nytmedlem2021-08-09T13:14:15+02:00

NY SPILLER I ASV?

HVORFOR SPILLE I ASV?

ASV er en af Danmarks største volleyballklubber med over 250 medlemmer. Vi er også en af de mest traditionsrige med 50 år på bagen og et stort pokalskab i klubhuset.

En del af vores erklærede målsætning er, at kunne tilbyde volleyball på alle niveauer – nybegynder, motion, kreds, division og elite.

Uanset på hvilket niveau du befinder dig, har vi et hold, der passer til dig. Du behøver altså ikke at komme med mange års erfaring for at være velkommen i ASV – det er nok, at du har lyst og evner til at spille.

Er du ny i Arhus er ASV desuden et godt sted at stifte nye bekendtskaber og møde nye venner. ASV handler nemlig ikke kun om volley. Vi prioriterer et godt socialt miljø højt, og har rigt klubliv med fester, caféaftener, kurser, stævner og meget mere.

HVAD SKAL JEG GØRE?

Vælg et hold der passer bedst til dit niveau. Find holdene og læs nærmere om dem under fanen “hold”, eller klik her for herrehold, damehold og mix/motion hold

Skriv en mail til holdets træner vedrørende mulig placering.

Afvent svar fra træneren og bliv placeret på et hold.

Du tilbydes en gratis prøvetræning.

Tilmeld dig klubben og et hold.

KENDER DU IKKE DIT NIVEAU?

Send en mail til nyspiller@asv.dk, hvor du oplyser navn, alder, om du har spillet før og på hvilket niveau og evt. position, så finder vi et passende hold til dig.

cheap replica rolex