Nytårsstævnet 2016 2016-12-01T11:12:36+00:00

NYTÅRSSTÆVNET 2016

Elsker du at blande god volley med hygge og fest?

Så deltag i ASVs Nytårsstævne 28-29/12 2016! Med hold i både herre, dame og mix A+B er der plads til alle uanset ambitionsniveau, og med fede præmier på højkant, er der virkelig noget at kæmpe for. Skriv en mail til mei@asv.dk og hvis du har spørgsmål eller andet? Tilmeldingen foregår længere nede på siden.

SE INDBYDELSEN TIL NYTÅRSSTÆVNET 2016 HER

TILMELDING TIL ÅRETS NYTÅRSSTÆVNE 2016

Vælg din række

Antal af pakker. Skriv pakkens nr. og antallet (Eks. Pakke 3 - 3 stk., Pakke 2 - 3 stk.). Pakkerne ses i indbydelsen.

Yderlige oplysninger (ikke krævet)

OBS!
Tilmeldingen er først gældende, når i har betalt til Reg. nr.: 7739 konto nr.: 1371661

HVAD SYNES SPILLERNE OM NYTÅRSSTÆVNET?

”Nytårsstævnet er en fantastisk kombination af at spille volleyball og socialt samvær. Derudover er festen noget der skal opleves?”
– Birgitte Rossen, Oldies but Goodies

”Jeg er vild med Nytårsstævnet! Det er en dejlig turnering med god stemning lige fra den glade ankomst fredag til det lidt melankolske “på gensyn næste år” søndag eftermiddag. Der er styr på alle kampprogrammer, god plads til kampene, hjælpsomme og gode arrangører og en fantastisk fest!”
– Ole Rasmussen, Killer Cookies

”Udover at Nytårsstævnet er meget vel gennemført, af hvad man vist kun kan kalde ildsjæle, er der 2 ting, der gør dette til det stævne, vi tager til år efter år. Det er niveauet i kampene og de deltagende hold. Lige meget hvilke hold vi har spillet imod, har det altid været sjovt og nogle gode kampe. Og så er der det sociale, fede, sjove mennesker og altid en god fest.”
– Jesper Christoffersen, Porren