Nyt event i ASV, du ikke må gå glip af!

 

event for børnefamilier århus

Den 28. oktober 2017 inviterer Aarhus Studenternes Volleyballforening og DGI Østjylland alle børn og deres forældre og bedsteforældre til et fantastisk showevent i Ceres Park og Arena!

Vi åbner dørene til et kæmpe legeland, hvor børn og voksne i alle aldre kan tilbringe en herlig efterårsdag sammen og samtidig stifte bekendtskab med volleyball og alle de sjove aspekter, sporten byder på. Der vil være konkurrencer og fede præmier på spil hele dagen, så kom og leg med!

Program for dagen:
10.00: Dørene åbnes for Aarhus største Volleyball-legeland.
Kæmp mod din bedstefar i ballon-volley, få malet ansigtet som en ægte volleyball-fan, og se om du kan springe lige så højt som de bedste spillere i verden.

12.00: Opvisningskamp med nogle af danmarks største volleyballstjerner og lokale legender fra Aarhus. Det bliver et brag af en kamp, så på med klappehatten og find roliganstemmen frem, når vi byder på show-volley af bedste skuffe.

14.30: Vi åbner dørene for vores discoarena, hvor I kan spille UV-volley i en mørklagt hal. Medbring en hvid t-shirt.

16.00: Tak for denne gang – vi ses til næste år!

Under hele dagen vil det være muligt at købe mad og drikke i vores kiosk.

Billetter købes i entréen på dagen.

Entrepris:
Voksne: 30 kr.
Børn u. 18 år: 15 kr.

Eventet er opvarmning til DGI’s fuldmåneevent Move for Life. Eventet støttes af Den Lokale Udviklingspulje (Aarhus kommune), Eventpuljen Aarhus i Forening og DGI Østjyllands Jubilæumsfond.

 

By |2017-10-16T20:12:53+02:0016. oktober 2017|
cheap replica rolex