Motion 4

Motion 4, kaldet M4, er et mixhold bestående af mænd og kvinder i alderen 20-30 år. Træningen er indrettet efter holdet og har plads til folk på alle niveauer. Niveauet varierer fra nogle, der kun har spillet det i timerne i skolen til andre, der har været på holdet i fire år. Træningens typiske forløb er følgende: En let opvarmning, to-mandsøvelser, spilrelevante øvelser og masser af spil til sidst. Vi træner en gang om ugen.
Målet er, at alle behersker de grundlæggende slag i volleyball, og har en basal forståelse for reglerne og systemet på banen.
Ud over selve volleyen er der et kæmpe sammenhold på holdet, der gør det yderst behageligt at spille der. Det sociale sammenhold bliver vægtet meget højt, hvilket gør, at der altid bliver sludret over en øl efter træningen og der bliver holdt nogle sjove fester i tide og utide.
Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med volleyball og ønsker et socialt hold, så ring, sms eller send en mail til holdets trænere, eller til nyspiller @ asv dk hvis du er i tvivl om hvilket hold der passer til dig.