Kontingent

Kontingentbetaling sker som udgangspunkt via Klubmodul. Der er mulighed for at betale kontingentet via månedlige træk på dankort i 8 rater eller ved at betale for hele sæsonen på én gang.
Man opretter en profil og logger ind her

Det er muligt at stoppe ved årsskiftet og man skal i så fald kontakte kasseren for at stoppe de resterende rater eller få det halve sæsonkontingent refunderet.

Hvis man først tilmelder sig i forårssæsonen reduceres priserne automatisk med 50% i klubmodul så der ikke betales for efteråret.

Hvis man ikke har Dankort eller det af andre årsager ikke er hensigtsmæssigt eller muligt at betale via klubmodul skal man lave en aftale med kasseren om at betale via kontooverførsel eller lignende.

Betalingsfrist

Betalingsfristen for efterårssæsonen er 3. mandag i september.

Betalingsfristen for forårssæsonen er 3. mandag i januar.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende kontingent er du meget velkommen til at skrive til kontingent @ asv dk