Loading...
Hold i ASV2016-11-29T13:11:55+00:00

NY SPILLER I ASV?

HVORFOR?

ASV er en af Danmarks største volleyballklubber med over 250 medlemmer. Vi er også en af de mest traditionsrige med 50 år på bagen og et stort pokalskab i klubhuset.

En del af vores erklærede målsætning er, at kunne tilbyde volleyball på alle niveauer – nybegynder, motion, kreds, division og elite.

Uanset på hvilket niveau du befinder dig, har vi et hold, der passer til dig. Du behøver altså ikke at komme med mange års erfaring for at være velkommen i ASV – det er nok, at du har lyst og evner til at spille.

Er du ny i Arhus er ASV desuden et godt sted at stifte nye bekendtskaber og møde nye venner. ASV handler nemlig ikke kun om volley. Vi prioriterer et godt socialt miljø højt, og har rigt klubliv med fester, caféaftener, kurser, stævner og meget mere.

HVORDAN?

Er du interesseret i at spille volleyball i ASV, så kontakt vores kontaktperson for information om hold, træningstider m.v. Vi starter træningen primo august, men tager gerne imod nye spiller hele året rundt.

Du kan komme alene eller I kan komme flere sammen, og I er altid velkomne til at træne gratis med et par gange.

Send en mail med navn og alder til nyspiller@asv.dk. Enten gennem din egen mail eller via formularen i bunden af siden. Du må også gerne oplyse om du har spillet før og på hvilket niveau og evt. position, så kan vi lettere finde det rigtige hold til dig.

HERRE INTRO – FIND DIT HOLD

DAME INTRO – FIND DIT HOLD

 MIX/MOTION INTRO – FIND DIT HOLD

TILMELD DIG IDAG!

Vil du gerne spille volleyball i ASV, men er i tvivl om hvilken trup du skal prøve hos? Så kontakt os endelig, så vi kan guide dig på rette vej. Husk at vi har hold på alle niveauer, så vi kan matche dine evner og forventninger bedst muligt