Hjerm – ASV: 3-1

3. division damer

Lørdag d. 4. februar var 3. divisionsdamerne i Hjerm for at spille en af de tidlige lørdagskampe. Holdet tøffede afsted mod det fjerne vestjylland allerede kl 07 om morgenen og det kunne da mærkes i både lemmer og hoved, at pigerne ikke havde fået deres vanlige morgen snoozer. Det kunne faktisk mærkes så hårdt langt inde i kampen hvor pigerne taber de første to sæt urimeligt stort, med et 1. sæt der ender 25-8 og et 2. sæt der ender 25-9. I pausen mellem andet og tredje sæt sætter headcoach Michelle en fod i gulvet og beordrer pigerne til at glemme alt, være lige glade med alt, tyre til bolden hvis den ligger til det, lop hvis man lyster – bare spil VOLLEYBALL!

Og virkede det? JA DET GJORDE! ASV’s 3. div damer nappede 3. sæt mod et presset hjemmebanehold i et sæt som endte 26-24. Det var et sæt fyldt med lækre hævninger fra Line, stabile blokke og slag fra center Michelle og en ”sprudlende abe stemning” fra libero Signe. Derfor blev Michelle og Signe også kampens spiller(e).

Den gode stemning tog pigerne sig med ind i 4. sæt som forløb med gode bolde, slag og energi. Desværre sluttede sættet af med en 25-22 sejr til Hjerm hvor deres spiller nr. 9 lavede en magtdemonstration med 9 stærke smash i træk.

ASV’s 3. div damer er topklar til at møde Hjerm igen allerede på søndag d. 12. på hjemmebane i Gl. Stadionhal.

By |2017-03-14T22:54:58+02:0014. marts 2017|
cheap replica rolex