Første kamp: Ikast-ASV: 2-0

Anden kamp: TST-ASV: 2-0

Tredje kamp: Uldum-ASV: 1-2

Jyllands serie herre

Så var det tid til at JSH skulle i gang med sæsonen. Holdet er meget nyt og mange af spillerne har ikke spillet sammen før denne sæson, så det var let at spotte en smule nervøsitet hos spillerne.

I første kamp stod spillerne overfor Ikast. Hvis man sammenligner spiller med spiller på hvert hold vil man måske mene at ASV har en fordel, men det meget rutinerede Ikast hold sad alligevel på det meste af kampen grundet meget få fejl fra deres side. ASV spillede mere ukontrolleret og havde kun i få perioder af kampen overtaget. ASV kæmpede specielt med at få gode nok modtagninger til at få sat ordentlig angreb på. Dette resulterede i, at det primært bare var diagonaler og kantspillere der lavede angreb.

Få minutter efter den første kamp var fløjtet af skulle ASV i gang med næste kamp, hvor TST var modstanderen. Nu var spillerne spillet varme og fejlene var mindre end i den forrige kamp, men her var modstanderen også bedre. Set i bakspejlet var ASV ganske godt tilfredse med præstationen mod TST da vi fik gang i vores spil men bare mødte et bedre hold. ASV er aldrig rigtig tæt på at være med i kampen på pointtavlen, men i flere lange dyster er det ASV som trækker det længste strå.

 

Efter to tabte kampe står ASV som taberen af pulje A1 og skal hermed møde taberen af pulje A2, Uldum

I tredje kamp er spillerne meget tændte og klar til at spille mod den på papiret formodet jævnbyrdige modstander Uldum. ASV sidder på det meste af kampen. Specielt i første sæt lykkedes mange af de ting som ikke fungerede i de første kampe. Lidt ukoncentreret taber ASV andet sæt pga. mange lange bolde som kunne være gået begge veje. Lidt sjusket da ASV ellers havde det suveræne overtag og var også en del foran ca. midt i sættet. Lidt rystet over at tabe andet sæt går spillerne ind til tredje sæt og får vendt spillet så der ikke for alvor er tvivl om hvem sejren skal gå til.

 

Alt i alt er både træner og spillere tilfredse med indsatsen til den første turnering. Spillerne har som sagt ikke spillet sammen længe og andre er ”nybegyndere”. Spillet blev gradvist bedre i løbet af dagen så der er lidt større forventninger til den næste turnering

Dagen spiller: Ask (hæver). Han havde ikke altid så lette bolde at arbejde med, men det lykkedes ham alligevel at få sat bolden op til mange gode angreb

By |2017-03-14T23:05:12+02:0014. marts 2017|
cheap replica rolex