Esbjerg – ASV: 3-2

3. Divisions damer

Torsdag aften d. 24. november drog ASV 3.div damers friske piger en tur til Esbjerg til en ’femsætsgyser’ af en kamp, der desværre endte med en kneben sejr til Esbjerg.

Første sæt (11-25)

Vi gik på banen i Esbjerg og fik os noget af en hård start. Vi var ikke ordentligt varme og det virker egentlig mest af alt at vi har glemt hvordan man spiller sammen. Desuden domineres sættet af et par benhårde dommere, der dømmer en hulens masse dobbeltslag på Hanne, den eneste hæver vi har med, der på trods formåede at holde gejsten oppe.

Andet sæt (25-27)

Comeback! Efter en flad start på kampen tager vi os sammen og går på banen igen i andet sæt med en hel anden energi og kampgejst. Det munder ud i et langt sæt med en gyser af en afslutning, hvor Esbjerg havde flere sætbolde, men vi formåede at holde hovedet koldt og trække sættet i land i sidste ende.

Tredje sæt (25-21)

Vi starter tredje sæt på toppen og formår fortsat at holde den gode energi. I en kombination med lækre hævninger og god, positiv kommunikation udmundede det i et sæt, hvor alt virkede og spillet bar præg af det potentiale vi som hold har.

Fjerde sæt (19-25)

Efter to sæt, hvor vi rider på bølgen, går luften desværre lidt af ballonen for os i fjerde sæt. Vi gik lidt i stå, spillede ikke rigtig boldene færdigt og begyndte at slå i nettet. Vi kommer langt bagud, men et par gode taktiske udskiftninger ændrer lidt på energien på banen og vi får hentet en del ind. Desværre ikke nok til at tage sættet dog.

Femte sæt (14-16)

Efter vi får kæmpet os tilbage i kampen i fjerde sæt går vi egentligt på banen med god gejst til femte sæt. Esbjerg starter dog ud med en rigtig god serve-/spillestime og vi er bagud 1-5.

Det hanker lige lidt op i os og vi har spillet os tilbage i kampen. Desværre rammes vi af lidt kollektiv nervøsitet til allersidst i sættet og Esbjerg får lov at tage sejren med sidste point til 16-14.
Kampens spiller blev libero Maria Wieborg.

By |2016-12-21T22:29:04+02:0021. december 2016|
cheap replica rolex