Loading...
Danmarksserie Damer 4 2018-01-02T23:16:09+00:00
Natascha Winther Olsen
Natascha Winther OlsenHead Coach
TRÆNERERFARING
Kids og ungdomstræner, talentcenter træner i 5 år , js træner 1 år, beachvolleytræner 1 år.

SPILLERERFARING
1. division.

BEDSTE ASV MINDE
Oprykning til 1. division ved at gå næsten ubesejret. Oprykning med JSD til Danmarksserien.

FRITIDSINTERESSER
Hvis der er noget jeg er bedre til end volleyball, må det klart være at stå på ski – jeg er nærmest afhængig. Herudover har jeg stor trang til kreative udfoldelser såsom hækling.

+45 28 96 80 20
Sofie Schriver
Sofie SchriverAssistant Coach
TRÆNERERFARING
Jeg har cirka 5 års erfaring som træner, primært for børn/unge, men har også hjulpet lidt på JSD sidste sæson. Jeg har desuden været beachvolley træner en enkelt sæson, og til dagligt underviser jeg i volley på en højskole.

SPILLERERFARING
Jeg har spillet siden 2002, hvor jeg startede til ungdomsvolley. De seneste mange år har jeg i spillet 1. eller 2. divison.

BEDSTE ASV MINDE
Sidste sæson var min første i ASV, men der er allerede mange gode minder. Det bedste er nok min første kamp på hjemmebane, som også var den første efter en rigtig lang skadespause. Havde gåsehud næsten hele kampen, fordi det bare var så fedt at spille igen.

+45 26 25 39 42