Events2018-09-05T21:12:45+00:00

FESTER & ARRANGEMENTER

OPSTARSFEST

22. september 2018

Så er der (igen igen) lagt op til fest og ballade, når ASV åbner dørene op for årets første fest. Gå ikke glip af denne mulighed for at komme tættere på dine holdkammerater og alle andre i klubben, købe billige drikkevarer i baren, svinge hofterne på dansegulvet og spise lækker mad, så meld dig til allerede nu gennem klubmodul.

JULEFROKOST

17. November 2018

I år sker det… der er sket før! Juletiden nærmer sig og det skal selvfølgelig også fejres i ASV. Det bliver lækkert, dejligt og alt hvad der ligner. Det skal du selvfølgelig være en del af og derfor opfordrer vi på det kraftigste til at i stiller danseskoene klar og hiver fat i jeres holdkammerater, så vi kan mødes til en aften i bare ikke vil gå glip af. Det er selvfølgelig en oplagt mulighed for at få svunget træbenet, spise lidt julemad og nyde hinandens selskab på tværs af hold og hvad man ellers forestiller sig! Tag hele holdet under armen og medbring gerne din fedeste juleaccesory i form af slips, nissehue eller noget andet rødt, så sørger vi for god mad, musik og billige drikkevarer i baren!

Køb billet her (åbnes senere)

AFSLUTNINGSFEST OG LAGKAGESTÆVNE

06. April 2019

Eventet på facebook (Kommer)

Sæsonen afsluttes altid med et brag af en sidste fest, hvor de hold der har haft succes bliver hyldet – og alle de andre fester til langt ud på natten. Som optakt til festen afholder vi igen i år lagkagestævne, hvor alle klubbens spillere kan deltage i en sjov dag med spil på tværs af køn og niveau.

Køb billet her (Åbnes senere)