ASV4-Bedsted: 2-3

Danmarks serie damerne, ASV4

1’ste sæt 22-25

Bedsted havde i pausen inden denne kamp forstærket holdet i forhold til deres første kamp mod Randers som de tabte. Der var kommet nye spillere med meget mere rutine og der var ingen tvivl om at de ville kæmpe mod os. De unge urutinerede spillere var sat på bænken eller helt ud af hallen. Holdet kom lidt på hælene da Bedsted begyndt at bruge deres nye friske kræfter til at slå vores spil i stykker og de (hun) lavede mange point til holdet. Holdet kæmpede godt men kunne ikke holde Bedsted fra at vinde sættet.

2’den sæt 25-21

Holdet kørte på fra starten og satte Bedsted under pres og langsomt fik vi vores spil til at fungere. Vores opsamlinger virkede og vores netspil var godt så vi holdt Bedsted fra at få mange point. I kraft af at vores opsamlinger virkede så fik vi også vores angrebsspil til at fungere og det gav nogle gode point. Holdet kørte sættet hjem i god stil.

3.die sæt  25-19

Igen kom holdet godt fra start og satte pres på Bedsted som ikke rigtig kunne svare igen, deres hæver var løbet træt og blev udskiftet med en ung lovende spiller som gjorde en rigtig god indsats og fik deres spil til at virke. Men ASV svarede igen og pressede spillet over på deres side af nettet og lod dem lave mange fejl, samtidig med at vores center havde læst deres spil og fik blokeringerne til at virke. Sættet blev kørt hjem.

4.de sæt 24-26

God start igen og spillet bølgede frem og tilbage mellem de 2 hold og der blev lavet fejl på begge sider af nettet, men desværre ikke altid opdaget.

Holdene fulgtes ad til de sidste point og vi havde match point 2 gange,  men formåede desværre ikke at udnytte dette og måttet se sættet gå til Bedsted, hvilket betød at vi skulle i det 5 og afgørende sæt.

5’te sæt 8-15

Holdet kom aldrig i gang og snart var vi langt bagud og måtte kæmpe hårdt for at følge med, men desværre måtte vi se os slået af Bedsted.
Et sæt som aldrig burde være spillet, da vi burde have lukket 4’de sæt og kampen ned inden da.

Kampens spillere blev: Andrea og Stine, tillykke til jer begge 2, meget velfortjent.

 

By |2016-12-21T22:00:50+00:0013. december 2016|