ASV – SKF-KFUM (3-2) og ASV – Skovbakken (3-1)

Danmarks serie herre 2

Søndag d. 16/10 spillede DSH-2 sæsonens første kampe på hjemmebane på Nørre B. imod SKF-KFUM og Skovbakken. Holdet blev startet i år som et jyllandsseriehold, men grundet at Skive trak sig fra danmarkserien blev det til en skrivebordoprykning før sæsonen var gået i gang. Holdet blev dannet af spillere fra jyllandserieholdet, samt forstærkninger oppefra, hvilket krævede at få bygget en helt ny holddynamik op og helst før sæsonens første kamp. Der blev derfor ventet med spændthed på sæsonens første kampe for at kunne se hvordan holdet niveau lå i forhold til resten af danmarksserien.

Første kamp skulle spilles imod SKF-KFUM, der stillede med en lille trup på 6 spillere. Kampen skulle vise sig at gå meget frem og tilbage da ASV taber 1. sæt 22-25, men kommer stærkt tilbage i 2. sæt med scoren 25-8. 3. sæt blev igen vendt på hovedet da SKF tager sættet med 25-12. I 4. Herrerne fra ASV holder hovedet koldt og tager 4. sæt med scoren 25-16. Det var derfor vind eller forsvind i 5. sæt, hvilket har været en af SKF’s spidskompetencer. Sættet bliver da også utrolig tæt, men herrerne fra ASV får en sejr i posen efter at have vundet sættet 17-15. Kampens spiller blev Kenni Lisbjerg Nygaard på kanten, der med solide modtagninger og farlige angreb fik næsten alle stemmer.

I dagens tredje kamp spillede ASV mod Skovbakken, der netop havde lidt nederlag imod SKF-KFUM i en hårrejsende tæt kamp, der gik i 5 sæt. Skovbakken havde ligeledes en lille trup af kun 8 spillere, hvoraf 2 var bænkevarmere. ASV har en forkølet start og taber første sæt 18-25 med modtagninger, der ikke sidder, hvor de skal og mange angrebsfejl. Efter velvalgte udskiftninger samt en peptalk kommer ASV tilbage ved at tage 2. sæt 25-23. 3. sæt bliver ligeledes tæt, men ASV holder sig til deres strategi og vinder sættet 25-22. Herrerne fra ASV havde altså muligheden for at afslutte kampen i 4. sæt og få to sejre i posen på sæsonens første kampdag, hvilket ville være et kæmpe selvtillidsboost for det helt nye og uprøvede hold. De sidste energidepoter opbruges og ASV tager 4. sæt 25-22 og dermed sejren! Der var mange forskellige stemmer på kampens spiller, hvilket tyder på en holdindsats, hvor der bliver båret i flok, men Anders Primdahl Dolmer på kanten løber af med titlen, der med sit sikre spil kan kalde sig fortjent til denne titel.

En succes for DSH-2, der glæder sig til at få flere sejre i de kommende kampe!

By |2016-12-21T22:02:08+00:0013. december 2016|