ASV – IF Lyseng: 3-1

2. division herre

ASV Herre 2 var nået til årets vel nok vigtigste kamp, da et nederlag til rækkens nuværende nr. 1, Lyseng vil resultere i vi bliver hæktet fra toppen og dermed misser oprykningsspillet til 1. division. Holdet har derfor fokuseret intenst, de sidste 3 uger, på opgøret med lokalrivalerne fra Lyseng. Optakten til kampen har dog desværre været langt fra optimal, da mange skader og skiferier har præget både træningen og selve kampdagen. Alligevel kom vi alle med hovedet højt og enorm kampgejst til opgøret, da vi alle vidste det var nu eller aldrig.

I 1. sæt kom ASV rigtig godt fra start og førte med 2-3 bolde indtil sidst i sættet hvor Lyseng kom tilbage og fik udlignet til 17-17. Vi fik dog samlet os op igen og kørte sættet relativt sikkert hjem 25-21.

Som det så ofte går, når man har vundet 1. sæt, så faldt vi helt sammen i 2. sæt og Lyseng vandt overlegent 25-15.


3. sæt blev en noget mere spændende affære, dog med Lyseng som det bedste hold i starten af sættet, og førte med 3-4 bolde langt ind i sættet og med en føring på 19-15 begynder det at set skidt ud. Vi finder dog kampgejsten frem og lader Lyseng lave fejlene. Samtidig får Lyseng gummiarme og vi kommer på 19-19. Til sidst viser vi rigtig gode takter og sættet ender 25-22 i vores favør.

Gejsten er nu rigtig høj, og vi bliver alle enige om den her kamp kun skal gå i 4.sæt. Det skulle vise sig at vi fik ret i vores forudsigelser med Lyseng gik ikke hjem uden kamp. Begge hold følges tæt ad og sidst i sættet hedder scoren 24-24. Vi holder dog humøret højt og ender med at have 9.sætbolde men Lyseng får gang på gang afværget vores forsøg på at vinde kampen. Til sidst kunne de dog ikke holde stand mere og ASV vandt sættet 35-33!! Fedt.

Kampens spiller blev uden sammenligning Julian, han fik alle stemmer på nær én. Julian spillede med kanon ro og slog rigtig klogt. Tror ikke der i volleyhistorien findes en mand der har slået så mange touch out bolde. Uden modstander holdet kunne gøre noget.

By |2017-03-14T22:31:40+02:0014. marts 2017|
cheap replica rolex