ASV – Hornsyld IF 3-0

2. divisions herrerne

I den første af vores 3 kampe på 8 dage, skulle vi spille imod Hornsyld som rykkede op sammen med os i denne sæson.
1.sæt startede godt og ASV tog styringen over kampen fra første bold. Hornsyld var ramt af en manglende 1.hæver og derfor var deres spil meget ujævnt. ASV holdte deres pres, og især Rasmus Bengt Thomsen på diagonalen formåede at hive mange point hjem til ASV. Med et hårdt pres tog ASV første sæt 25-11.

2.sæt var en blandet affære. Der var mange personlige fejl på begge sider af nettet, og begge hold havde svært at etablere et velfungerende spil. Dog formåede ASV at håndtere en nogenlunde føring gennem hele sættet. Uden at vise nogen form for eksemplarisk volleyball tog ASV 2.sæt med cifrene 25-18.

3.sæt fulgte samme niveau som det forrige. ASV fortog en del udskiftninger, og især hæver Johan Dolmer bragte ny energi med til holdet. Igen var det ASV som tog styringen over kampen, men lavede dog en del personlige som den endelige score også bar præg af. 3.sæt endte 25-16.

ASV havde sammenlagt et meget blandet niveau, men var altid et skridt foran Hornsyld. Kampens spiller bliver Rasmus Bengt Thomsen som var den eneste der holdt et stabilt niveau.

By |2016-11-29T13:11:56+00:0026. november 2016|