ASV – Hjerm: 1-3

3. divisions damer

Begge hold kom fint fra start, og det tegnede til at blive en tæt kamp. ASV sender de hårdeste server og smash over nettet, hvilket giver dårlige modtagninger hos Hjerm, som ofte ikke får spillet bolden tilbage. Desværre er en del af de hårde slag for lange og ender ude over baglinjen, hvilket forærer Hjerm nogle lette point. 1. sæt går til Hjerm med stillingen 25-22.

ASV tager revanche i 2. sæt og bringer sig hurtigt foran 13-6. ASV spiller med god tålmodighed og lader Hjerm lave fejlene, mens de forsat sætter fart i både server og slag. Centerne laver velplacerede lops og slag. Hele sættet igennem bevarer ASV føringen og vinder sættet 25-21.

3. og 4. sæt går til Hjerm, der med stabile server laver meget få fejl, og har tilpasset forsvaret så de når flere af ASV smash. ASV leder efter løsninger, der kan give dem pointene, men ender desværre med selv at lave mange fejl. Særligt servemodtagninger halter, og mange slag slås i nettet eller udover baglinjen. Stillingerne bliver 25-18 og 25-20.

Alt i alt bliver det til et ærgerligt nederlag, hvor ASV endnu en gang taber til et hold, de sagtens kan spille lige op med. Holdet har problemer med at bevare roen, når de bliver presset, hvilket de rutinerede spillere fra Hjerm udnytter.

Dagens spiller bliver Thea Lykkegaard Møller, der kampen igennem vinder ASV mange point med sine hårde server og smash. Hun formår at lægge sin fejl bag sig og bevare gejsten hele vejen gennem kampen, hvilket desværre var en mangel hos resten af holdet.

By |2016-12-21T22:05:00+00:0013. november 2016|