ASV – Aarhus 1900: 3-1

Damerne fra 2. division

På en flot søndag formiddag troppede 2. division damer op på Svømmestadion for at møde Aarhus 1900 – Et hold med mange gamle ”ASV’ere” og kendte ansigter. ASV’s piger stod alle sammen knivskarpe, da dagen startede med fotograferingen af alle spillere og holdbillede.

ASV stillede med hele 13 spillere og opvarmningen gik rimelig smertefrit selvom hallen var rigtig kold. Da kampen blev fløjtet i gang opstod der problemer. ASV’s dygtige og eneste libero Malene Eilers havde forkert nummer på holdseddelen og måtte derfor ikke spille. Dette gav en lang pause i spillet og en del postyr, men Ditte Smed hoppede hurtigt i den blå liberotrøje og gik ind og styrede modtagningen og forsvaret.

Trods at holdet stod i uvante rammer, blev første sæt vundet rimelig overbevisende. I andet sæt havde ASV en føring på ikke mindre end 15-5 og tabte alligevel dette sæt. I tredje sæt fik ASV gang i angreb og lavede mange listige lops – hvilket voldende 1900 problemer. 3. sæt blev vundet tæt. I fjerde sæt gav ASV-pigerne den hele armen og hæver Chris lavede hele 3 hæverlops i træk, der var direkte point. Servepresset steg og der kom intet gennem blokaden. Kampen blev vundet 3-1, med sætstillinger på 26-24, 23-25, 25-19, 25-16.

Kampens spiller blev Ditte af flere grunde: Holdet elsker hendes kager (kampens spiller medbringer kage til efterfølgende kamp) og hun gik ind på banen med en ophøjet ro og libero-attitude, da holdet stod allermest i problemer. Vi er helt sikkert ikke bekymrede for at spille med Ditte på liberoen en anden gang.

By |2016-11-29T13:11:56+00:0026. november 2016|