Lørdag d. 7. oktober inviterede ASV alle interesserede til Aarhusmesterskaberne i Kollegievolley 2017 i Vejlby-Risskov Hallen her i Aarhus. Der var lagt op til en dag med massere af god volley og en fed stemning, når der skulle kæmpes om titlen som bedste kollegievolley hold i Aarhus.

Sejr til Nørre Allé Kollegiet

Sejren gik til Nørre Allé Kollegiet, som stillede med et stærkt hold og andenpladsen gik til Skjoldhøjkollegiet, og begge hold kan nu se frem til at kæmpe mod resten af Danmarks kollegier, når DM i Kollegievolley bliver afholdt i april 2018.

Vinderne fra Nørre Allé Kollegiet

Kampen om den bedste udklædning

Det blev ikke kun kæmpet om point på banen, men også bedste udklædning, bedste kampråb, bedste holdfoto og bedste fightere på dagen. Bedste udklædning gik til de "101 dalmatinere", mens "The Baywatch Team" fra Skjoldhøjkollegiet fik titlen som bedste fightere og bedste holdfoto.

Vinderne af bedste udklædning - de "101 Dalmatinere"

Flotte sponsorgaver

I år var der mange flotte præmier sponsoreret af YOGO Frozen Yoghurt på Guldsmedegade, Day & Night Pizza på Nørre Allé, Superbrugsen Vesterbro Torv og Føtex, som spillerne kunne nyde godt af, efter en stærk indsats på banen.

Samme dag blev Odensemesterskaberne og Sønderborgmesterskaberne i Kollegievolley 2017 også afholdt, og vinderne herfra går også videre til DM i april 2018.

By |2017-10-16T20:04:42+02:0014. oktober 2017|
cheap replica rolex