Aabenraa I & G – ASV: 0-3

De sejrende herrer fra 2. division

Efter et par svage modstandere var spændingen stor, da turen gik til Åbenrå søndag, som havde spillet lige op med Lyseng, der på forhånd forventes at være et af de stærkere hold i divisionen og tabt i 5 sæt. Vi startede kampen lidt nervøst ud og var heldige med, at Åbenrå gjorde det samme. Stillingen bølgede frem og tilbage i lange dueller gennem sættet og efter en lidt heldig vundet bold, der blev slået ud, fik vi anden sætbold 25-24, fordi dommeren så Åbenrå gå i nettet. Denne blev udnyttet, så sættet blev vundet 26-24. Et lidt tilfældigt sæt der mod forventning gik vores vej til sidst (vi har nemlig en tendens til at tabe tætte sæt, mens Åbenrå har det modsatte).

Andet sæt blev en ren neglebider. Først havde Åbenrå en stor føring, så havde vi, og ved 20-20 var det helt lige. Åbenrå nåede på 22-20, men vi kæmpede, og pludselig blev det 23-22 til os, og vi endte med endnu en gang at trække det længste strå og vinde 25-23. Sæsonens bedste sæt indtil videre, hvor vi pressede hinanden til det yderste i meget lange dueller med gode forsvarsaktioner på begge sider af nettet, og det var ren fight, der gjorde udslaget til sidst for os. Selvom boldene ikke blev omsat til gode angreb, var det helt utrolig vigtigt bare at få dem op og over på den anden side, da begge hold på trods af fornuftigt angrebsspil havde svært ved at vinde bolden. Særligt bolden til 23-22 var en ren gyser, hvor den krydsede nettet mindst 10 gange, inden Stampe til sidst som bagmand fik snydt blokaden og givet bar røv bagover, for at Mikkel med et halvforkølet slag fik ramt den tilpas skævt, til at forsvaret ikke fik den op.

Tredje sæt havde vi overtaget og vi førte gennem hele sættet med et par point og slutcifrene blev 25-20. En fed kamp hvor det gik vores vej. Lidt kaotisk til tider med højt temperament og rigtig gode forsvar på begge sider. Vi fik hevet gevaldigt op i os selv og holdt koncentrationen, der til sidst resulterede i det, vi var taget sydover efter.

Endnu en holdindsats hvilket afstemningen også bar præg af. En bred fordeling af stemmer til næsten alle, der var med endte med at Dalex blev kampens spiller for stabile modtagninger, gode forsvar og generel styring af bagkæden. En rigtig flot kamp af ham hvor han som eneste libero afsted viste at han er en spiller, man kan stole på, når det gælder. Næste kamp er d. 12. nov. i Hjerm hvor målet er endnu en sejr.

By |2016-11-29T13:11:56+02:0026. november 2016|
cheap replica rolex