Ikast KFUM – ASV 3-0

På en mørk onsdag aften gik turen til Ikast, for sæsonen skulle jo skydes i gang et eller andet sted. Kamptidspunktet var kl. 20.30 efter en elitedamekamp, så med lidt uheld kunne det sagtens gå hen at blive en midnatsforestilling, før vi ville blive færdige. Mod forventning var damekampen dog allerede i slutningen af andet sæt, da vi ankom, med et Fortuna Odense hold, der kørte Ikast over, og derfor startede vores kamp til tiden.

Ikast var på papiret et stærkt hold med flere tidligere elitespillere og en lille canadier, der var røgtet til at have en springhøjde på 1,16 meter, hvilket må siges at være en smule over gennemsnittet. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over, om han præcist nåede op på 1,16 meter i kampen, men han hoppede uden tvivl utrolig højt! Derudover var det unge håbefulde efterskoletalenter, der også leverede højt niveau.

Første sæt blev en tæt affære, hvor Ikast gennem sættet lå med en 1-2 points føring indtil stillingen 19-18, hvor de ikke så sig tilbage. Sættet endte 25-21.

I andet sæt kom Ikast langt foran i starten, men vi fik hentet dem midt i sættet, hvorefter føringen bølgede mellem holdene helt op til 21-21. Rutinen fra Ikasts side blev sat ind, modtagningerne svigtede, og det blev til 25-21 igen. ØV!

Tredje sæt så ud til at blive en hurtig omgang. Vi var kuede af den dårlige afslutning på forrige sæt, og Ikast kom helt op at føre 15-9, men man skal ikke hvile på laurbærbladene.. Pludselig stod der 21-18 til os igen efter godt servepres og gode forsvar omsat til kloge angreb, men ak det blev smidt væk igen så det blev 23-23. I side-out’en ender det med at Julian laver kampens detalje ved at vælge at slå bolden i gulvet med venstre hånd – ja han er højrehåndet – og muligheden var der på efterfølgende bold efter et godt forsvar, men den højthoppende canadier satte en stopper for det i blokaden, og det endte med at Ikast tog sættet hjem med 27-25 og dermed også kampen.

Overordnet en fin sæsonstart for os som nyoprykkere, hvor vi fik følelsen af at vi sagtens kunne spille med mod et af de på papiret bedste hold i 2DH, og samtidig fik vi en lærestreg i, hvordan man skal være kolde og kyniske, når det gælder, i sættenes afgørende point. Kampens ASV’er blev Marat med over halvdelen af stemmerne for en stabil præstation hele kampen igennem i både modtagning og angreb ved specielt at vinde svære bolde, når det virkelig gjaldt. Vi er klar igen lørdag d. 15. kl. 16 mod Skovbakken, der var et tophold i sidste sæson. I denne sæson har de dog tabt de to første kampe og ser ikke så skræmmende ud. Med opbakning kan det med lidt held blive til sæsonens første sejr. Ses vi?

By |2016-11-29T13:11:56+00:0026. november 2016|