Kan ASV få to hold til Final Four i år?

ASV og final four

Hvert år afholdes den nationale Pokalturnering som alle hold kan tilmelde sig. Fra Århus deltager igen i år både ASV Liga Herrer og EVA Liga Damer. Begge hold er i kvartfinalen.

Kvartfinalerne

Liga Herrer spillede sig i kvartfinalen, da de vandt over Ikast KFUM 2. division i ottendedelsfinalen. I næste kamp kommer Liga Herrer til at møde en af sidste års finalister, dvs. enten Ishøj, Middelfart, Marienlyst eller Gentofte. Liga Damer er gået direkte i kvartfinalen og skal således blot vinde én kamp for at komme til Final Four. Men hvem deres modstander bliver, er også endnu ukendt. Begge kampe spilles på hjemmebane i Gl. Stadionhallen, og tidspunkt og dato offentliggøres snarest. Og vi er meget spændte på at se hvad vores hold kan drive det til i år og krydser alt hvad vi har for vores dygtige spillere.

Final Four

Pokalturneringen afvikles over efteråret og afgøres til det store Final Four stævne, der i år ligger den 16.-17. december i København. Til stævnet mødes de fire finale-hold til et to-dages stævne, og eventet afsluttes med Dansk Volleyball Galla fest. Uanset om man er med i Final Four eller ej, kan man deltage i dette event. Vi holder jer opdateret på hvordan du gør det, og ikke mindst hvordan det går vores hold.

Vi ses i hallen!

By |2016-11-29T13:11:57+00:001. november 2016|